Over ons

 

 

Made By Merlin (Merlijn Udo) is een jonge meubelmaker, interieurbouwer met oog voor het ambacht en detail.

Made By Merlin vervaardigt meubels en interieurelementen op ambachtelijke wijze met gevoel voor traditie.

 

Met liefde voor het vak van meubelmaker en volgens strenge kwaliteitsnormen. Maar met de moderne technieken, wij zijn dan ook “Modern In Ambacht”. Ook grotere projecten gaan wij niet uit de weg als interieurbouwer. Kijk hier bijvoorbeeld naar de inrichting van de kantine van het museon.

 

Wij maken meubels perfect voor u op maat van bibliotheekkast, boekenkast, inloopkast, kleding kast, schuifwandkast, paneeldeur kast, tafel , klein meubel, lambrisering, radiatorkast , schouw, wandmeubel tot keuken of volledige inloopkast het wordt voor u op maat gemaakt en naar eigen inzicht en smaak vervaardigd. Met oog voor afwerking tot in het kleinste detail.

 

Welke sfeer of stijl u ook wenst, bijna alles is mogelijk bij Made By Merlin. Strak, eigentijds of verfijnd klassiek, u bepaalt zelf wat het beste in uw interieur past en wij zorgen voor een perfect eind resultaat.

Bekijk hier het machine park van Made By Merlin

 

 

Met de T-M 4200 CNC kunnen we computer gestuurd frezen.

CNC FREES

Frees 1 snijder in de T-M 4200 CNC machine

SCM Si 400 class Computergestuurde formaat zaag

Jongens van de buitendienst

Jongens van de binnendienst

 

Wij werken in overleg uw ideeën uit en komen met een ontwerp van uw interieur of meubel. In overleg bepaalt u de afwerking en houtsoorten, massief of fineer, de keuze die het beste in uw smaak vallen.

 

Onze kwaliteit en service zijn helder. Want met welk idee of probleem u bij ons komt, wij creëren voor u de juiste oplossing.

 

Uiteraard ontvangt u een vrijblijvende offerte.

 

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Made By Merlin heeft tevens de beschikking over een CNC frees machine. Deze techniek gebruiken wij voor het vervaardigen van bijvoorbeeld gevelreclame. De keuze uit materialen is zeer divers en we experimenteren graag met nieuwe materialen. We hebben reeds ervaring met Corian®, plaatmateriaal, MDF, massief hout en diverse kunststoffen. Kijk hier voor meer CNC projecten

 

Wilt u ook een net logo op de gevel van uw bedrijf, neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Groeten,

 

Merlijn Udo